In Putte vindt u ons hoofdhuis, waar ons verhaal begon op het adres van de Bakkerij Jacobs. Een complete winkel in het dorpscentrum, waar u een keuze maakt uit alle dagverse producten. Het is elke dag zondag, als u ons aanbod bekijkt in de patisserietoog, de keuze aan brood en pistolets, en alle zoetigheden.


In Berendrecht vindt u onze winkel aan de Monnikenhofstraat 60. Die combineert de troeven van een bakker met die van een buurtwinkel. Zo vindt u er ook fruit en charcuterie om er weer een smakelijke en gezonde dag van te maken.


In Stabroek is ons brood- en koffiehuis aan de Dorpsstraat 82 een bezoek waard, bij kleine maar ook grote honger: u stapt binnen in een bakkerszaak met het bekende, ruime aanbod. Maar tegelijk is het een plaats om rustig van een koffie of iets fris te genieten. Of de dag te starten met een verzorgd ontbijt. Ook voor de lunch ligt hier een uitgebreide kaart klaar met de beste hartige snacks, geserveerd met verse groentjes. Het gezellige interieur binnen, én het ruime zonneterras achteraan bieden plaats voor een klein gezelschap of grotere groepen. Misschien een adres voor uw volgende feestje of vergadering? En op zondag wordt het extra feestelijk, met een ontbijtbuffet (met reservatie) tussen 9 en 11u.


In Hoevenen  is ons brood- en koffiehuis aan de Witvenstraat 65 een bezoek waard, bij kleine maar ook grote honger: u stapt binnen in een bakkerszaak met het bekende, ruime aanbod. Maar tegelijk is het een plaats om rustig van een koffie of iets fris te genieten. Of de dag te starten met een verzorgd ontbijt. Ook voor de lunch ligt hier een uitgebreide kaart klaar met de beste hartige snacks, geserveerd met verse groentjes. Het gezellige interieur binnen, én het ruime zonneterras achteraan bieden plaats voor een klein gezelschap of grotere groepen. Misschien een adres voor uw volgende feestje of vergadering? En op zondag wordt het extra feestelijk, met een ontbijtbuffet (met reservatie) tussen 9 en 11u.


En ook in Zandvliet kan u onze producten vinden: die zijn verkrijgbaar in De Schutter - De Kievit, De Keyserhoeve 23.

Specialiteiten


Schutterke

Een eenvoudig recept, puur vakmanschap en alle tijd en aandacht. Daarmee bakken wij het (h)eerlijkste brood.

We zijn trots op ons zuiver en 100% natuurlijk Schutterke, gemaakt van spelt, een oergraan , de basis voor een lekker stevig brood.    

Waarom ons Schutterke zo lekker en bijzonder is?

Jarenlang zocht ik naar de beste manier om het lekkerste en gezondste brood te bakken. Het antwoord lag niet in nieuwe technieken en moderne toevoegingen, maar juist in eenvoud en ambacht. Zoals het vroeger ging.

Door de stijgende vraag naar gezond brood, bleek het recept voor de hand liggend. Zuiver spelt met een natuurlijk eigenschap van trage verbrander, gecombineerd met een koolhydraatarme bloem en oerzaden, maken we van dit brood wat u vandaag verwacht van een brood.

Bovendien vinden we belangrijk dat jij weet wat je eet. 100% natuurlijk, exclusief.

Putse Janhagel Wie vertrouwt is met onze winkel in Putte, is vertrouwd met Janhagel, en dat misschien al generaties lang. De Janhagel is een dikke, geribbelde speculaaskoek met een heel specifieke kruidenmengeling. Het geheime recept is al 130 jaar oud en wordt zorgvuldig bewaard in onze winkel. 'Janhagel' is een ander woord voor 'gepeupel'. Op het einde van de achttiende eeuw werden jonge mannen naar het leger gelokt met onder meer 'soldatenkoeken'. Deze koek evolueerde naar een streekgebonden lekkernij. In de periode van Putse kermis en 'koekloting', in oktober, gaan er veel doosjes Janhagel over de toonbank. ook de dag van de Sluitingsprijs, hoogfeest van het Vlaamse wielrennen, wordt een portie Janhagel mee naar huis genomen. Een bewijs aan het thuisfront dat de wielerliefhebber wel degelijk in Putte was...


Spelt van eigen veld

Bakkerij De Schutter is fier op de akkers waar we zelf speltgraan telen. Zoals bekend is het oergraan spelt, vanwege een gebrek aan genetische modificatie, gezond en milieuvriendelijk. De ketenbeheersing blijft in ons eigen bedrijf: van veld tot oogst, pellen, reinigen, malen en bakken, we doen het allemaal zelf. Door de korte afstand tussen veld en winkel blijft ook de ecologische voetafdruk minimaal. Van de spelt maken wij brood, broodjes, pistolets, en ook dat weer in allerlei variëteiten (op de vloer gebakken, met of zonder zadenmengeling). Smakelijk!Broodautomaat

Pas ontdekt dat het brood voor morgenochtend op is, en onze winkels zijn reeds gesloten? Dan kan je terecht in onze broodautomaat in Putte of Berendrecht.

Bij ons is het elke dag, zondag!

Opening hours

Monday closed
Tuesday 07:00 - 12:30
Wednesday 07:00 - 12:30
Thursday 07:00 - 12:30
Friday 07:00 - 12:30
Saturday 07:00 - 14:00
Sunday 07:00 - 14:00